دستور پخته قیمه نثارپلو
Friday, 14 February 2020، 10:30 AM
مواد لازم :برای 4 نفر
خلال پسته و بادام:2قاشق سوپخوری/روغن:2قاشق سوپخوری/زرشک:2قاشق سوپخوری.
زعفران :به میزان لازم/رب گوجه فرنگی:1قاشق غذاخوری/گوشت قیمه ای خرد شده:1 پیمانه.
پیاز خرد شده:1قاشق سوپخوری/برنج دم کشیده:3 پیمانه/ادویه :به میزان لازم.
خلال پوست پرتقال:2قاشق سوپخوری.
طرز تهیه:
گوشت را با روغن تفت میدهیم و سپس دو پیمانه اب به ان اضافه می کنیم و می گذاریم تا بپزد.
پیاز داغ،خلال بادام و پسته و پوست پرتقال،رب گوجه فرنگی ،زرشک و نمک را می افزاییم و 15
دقیقه می گذاریم بپزد تا اب مواد تبخیر شود.
برنج را ابکش می کنیم و لابه لایه ان از مخلوط پیاز و خلال ها و گوشت را می ریزیم و بعد از دم
کشیدن،برنج را در دیس می کشیم و روی ان را با زعفران تزیین می کنیم.