دستور پخته کلم پلو
Sunday, 9 February 2020، 10:30 AM
مواد لازم:برای 6 نفر
برنج :800 گرم/گوشت چرخ کرده:400 گرم/کلم : 600 گرم/روغن:4تا5 قاشق غذاخوری.
رب گوجه فرنگی : یک دوم پیمانه/پیاز : 1 عدد/دارچین :به مقدار لازم/ادویه:کمی.
فلفل و نمک:به میزان لازم.
طرز تهیه:
گوشت و پیاز چرخ کرده را در کمی روغن تفت می دهیم. کلم را خرد می کنیم و در گوشت و پیاز سرخ می کنیم و رب را به ان اضافه می کنیم.کمی اب می ریزیم تا کلم و گوشت پخته شود وقتی که
ابش تبخیر شد برنج را ابکش می کنیم.
مقداری روغن در قابلمه می ریزیم.برنج را روی ان ریخته و یک لایه مواد کلم را می ریزیم.
همین طور لایه لایه برنج و کلم می ریزیم تا تمام شود، و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم
تا برنج دم بکشد. موقع کشیدن در دیس همه را با هم مخلوط می کنیم و بعد شروع به کشیدن
می کنیم و روی دیس را کمی روغن می ریزیم.