رایگان پکیج

دانلود هزاران فایل در رایگان پکیج

رایگان پکیج

دانلود هزاران فایل در رایگان پکیج

دسترسی به هزاران فایل کاربردی و جامع ترین محصولات اینترنتی به صورت رایگان در رایگان پکیج

طبقه بندی موضوعی
کلمات کلیدی

دانش خانواده و جمعیت ویراستار دوم پیام نور جمعی از نویسندگان

پاورپوینت نازک کاری ساختمان

نمونه سوال پایه پنجم تمامی دروس به صورت هفتگی و ماهانه

نمونه سوالات تاپ ناچ فاندامنتال a

دانلود رایگان

مجموعه "صفر تا صد راه اندازی کارگاه جوراب بافی"

چگونه هر شخصی را عاشق خود کنیم ارزان

کسب و کار اینترنتی در منزل

نقشه اتوکد فنس کشی محوطه

جزوه PDF مدیریت ایران

پاورپوینت تحلیل فرهنگسرای شفق(دانشجو) تهران

پاورپوینت ISO9001-2015 به زبان فارسی

دانلود برنامه رستاخیز مردگان

دانلود خلاصه کتاب روانشناسی رشد لورا برک دو جلد

دانلود رایگان کتاب دانشنامه اساطیر جهان pdf

دانلود25 روش طبیعی و خانگی بزرگ گردن آلت تناسلی

25 روش طبیعی و خانگی بزرگ گردن آلت تناسلی

نکته های در رابطه با افزایش سایز آلت تناسلی

درمان زود انزالی (انزال زودرس) در مردان

پکیج افزایش فالوور تضمینی برای اینستاگرام

دانلودپکیج افزایش فالوور تضمینی برای اینستاگرام

آموزش راه اندازی ماژول GPS با آردوینو

کتاب رستاخیز مردگان به زبان فارسی

دانلودکتاب رستاخیز مردگان به زبان فارسی

رساله کارشناسی ارشد معماری با عنوان طراحی مجموعه مسکونی

دانلودرساله کارشناسی ارشد معماری با عنوان طراحی مجموعه مسکونی

دانلود کتاب حقوق ثبت (اسناد و املاک) - غلامرضا شهری

طرح جابر کلاس ششم ابتدایی پوسیدگی دندان به همراه دفتر کارنما

روبن آردیلا

دانلود کتاب فلسفه علم روانشناسی و نقد آن - ماریو بونژه

دستور پخته مرصع پلو

Thursday, 6 February 2020، 10:30 AM

مواد لازم:برای 4 نفر.

برنج:4 پیمانه/ران و سینه مرغ :800 گرم/روغن :4 قاشق غذاخوری.

نمک و فلفل: به میزان لازم/کشمش ریز پلوی:یک دوم پیمانه/خلال پرتقال یا نارنج:یک دوم پیمانه.

خلال پسته:1 بسته/خلال بادام: 1 بسته/زعفران :یک دوم قاشق چایخوری.

طرز تهیه:

مرغ را بعد از پاک کردن و شستن با 1 قاشق کرفس،2 عدد هویج و 1 عدد پیاز

و کمی نمک اپز کرده و خرد می کنیم. خلال پوست پرتقال یا نارنج را تلخی گرفته

و با یک چهارم پیمانه شکر و کمی اب می جوشانیم تا شیرین شود. زرشک را با مقداری روغن

و 2 قاشق مرباخوری شکر تفت می دهیم. خلال بادام و پسته را با اب خیس می کنیم.

زعفران ساییده شده را با یک دوم استکان اب جوش دم می کنیم، کشمش را بعد از تمیز کردن

خوب شسته،خشک می کنیم و روی حرارت ملایم کمی تفت می دهیم.زمانی که تمام مواد را

اماده کردیم،1 عدد نان که بهتر است نان لواش باشد را به شکل ماه یا ستاره برش می دهیم

ته قابلمه مورد نظر کمی روغن ریخته،و زمانی که کاملا داغ شد،نان را کف قابلمه قرار می دهیم

و مقداری از برنج ابکش شده را روی ان ریخته،مرغ پخته بدون استخوان و مواد اماده شده را

بدون زرشک به صورت لایه به لایه داخل برنج می پاشیم.

بعد از دم کشیدن، برنج را در دیس کشیده و ان را با برنج و مقداری روغن 

و زرشک تزیین می کنیم.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی