رایگان پکیج

دانلود هزاران فایل در رایگان پکیج

رایگان پکیج

دانلود هزاران فایل در رایگان پکیج

دسترسی به هزاران فایل کاربردی و جامع ترین محصولات اینترنتی به صورت رایگان در رایگان پکیج

طبقه بندی موضوعی
کلمات کلیدی

دانش خانواده و جمعیت ویراستار دوم پیام نور جمعی از نویسندگان

پاورپوینت نازک کاری ساختمان

نمونه سوال پایه پنجم تمامی دروس به صورت هفتگی و ماهانه

نمونه سوالات تاپ ناچ فاندامنتال a

دانلود رایگان

مجموعه "صفر تا صد راه اندازی کارگاه جوراب بافی"

چگونه هر شخصی را عاشق خود کنیم ارزان

کسب و کار اینترنتی در منزل

نقشه اتوکد فنس کشی محوطه

جزوه PDF مدیریت ایران

پاورپوینت تحلیل فرهنگسرای شفق(دانشجو) تهران

پاورپوینت ISO9001-2015 به زبان فارسی

دانلود برنامه رستاخیز مردگان

دانلود خلاصه کتاب روانشناسی رشد لورا برک دو جلد

دانلود رایگان کتاب دانشنامه اساطیر جهان pdf

دانلود25 روش طبیعی و خانگی بزرگ گردن آلت تناسلی

25 روش طبیعی و خانگی بزرگ گردن آلت تناسلی

نکته های در رابطه با افزایش سایز آلت تناسلی

درمان زود انزالی (انزال زودرس) در مردان

پکیج افزایش فالوور تضمینی برای اینستاگرام

دانلودپکیج افزایش فالوور تضمینی برای اینستاگرام

آموزش راه اندازی ماژول GPS با آردوینو

کتاب رستاخیز مردگان به زبان فارسی

دانلودکتاب رستاخیز مردگان به زبان فارسی

رساله کارشناسی ارشد معماری با عنوان طراحی مجموعه مسکونی

دانلودرساله کارشناسی ارشد معماری با عنوان طراحی مجموعه مسکونی

دانلود کتاب حقوق ثبت (اسناد و املاک) - غلامرضا شهری

طرح جابر کلاس ششم ابتدایی پوسیدگی دندان به همراه دفتر کارنما

روبن آردیلا

دانلود کتاب فلسفه علم روانشناسی و نقد آن - ماریو بونژه

مواد لازم:برای 5 نفر

برنج:5پیمانه/مرغ:800گرم/زرشک:1پیمانه/پیاز متوسط:1عدد/شکر:درصورت تمایل.

روغن ابکرده:3 قاشق غذاخوری/زعفران:1دوم قاشق چایخوری/فلفل و نمک:به میزان لازم.

طرز تهیه:

برنج را بعد از خیس کردن بجوشانید و ابکش کنید.مرغ را با نیمی از زعفران،یک لیوان اب و

پیاز بگذارید تا پخته شود،وقتی که اب ان تمام شد،برنج ابکش را در ظرف مناسب ریخته،

لا به لایه ان قطعات مرغ را قرار دهید،بعد ان را با شعله کم روی حرارت ملایم دم کنید.

در یک ظرف روغن را داغ کرده و زرشک را در روغن تف دهید و باقیمانده زعفران را به

ان اضافه کنید.سپس شکر را در کمی ابجوش حل کنید و به ان اضافه کنید و هم بزنید،

وقتی پلو دم کشید ان را در دیس کشیده،مخلوط زرشک را روی ان ریخته و سرو می کنید.

می توانید مرغ را پس از دم کشیدن،پلو را در ظرف مورد نظر بکشید و مرغ را تکه تکه کنید،

و روی پلو با مخلوط زرشک و زعفران سرو کنید.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی