رایگان پکیج

دانلود هزاران فایل در رایگان پکیج

رایگان پکیج

دانلود هزاران فایل در رایگان پکیج

دسترسی به هزاران فایل کاربردی و جامع ترین محصولات اینترنتی به صورت رایگان در رایگان پکیج

طبقه بندی موضوعی
کلمات کلیدی

دانش خانواده و جمعیت ویراستار دوم پیام نور جمعی از نویسندگان

پاورپوینت نازک کاری ساختمان

نمونه سوال پایه پنجم تمامی دروس به صورت هفتگی و ماهانه

نمونه سوالات تاپ ناچ فاندامنتال a

دانلود رایگان

مجموعه "صفر تا صد راه اندازی کارگاه جوراب بافی"

چگونه هر شخصی را عاشق خود کنیم ارزان

کسب و کار اینترنتی در منزل

نقشه اتوکد فنس کشی محوطه

جزوه PDF مدیریت ایران

پاورپوینت تحلیل فرهنگسرای شفق(دانشجو) تهران

پاورپوینت ISO9001-2015 به زبان فارسی

دانلود برنامه رستاخیز مردگان

دانلود خلاصه کتاب روانشناسی رشد لورا برک دو جلد

دانلود رایگان کتاب دانشنامه اساطیر جهان pdf

دانلود25 روش طبیعی و خانگی بزرگ گردن آلت تناسلی

25 روش طبیعی و خانگی بزرگ گردن آلت تناسلی

نکته های در رابطه با افزایش سایز آلت تناسلی

درمان زود انزالی (انزال زودرس) در مردان

پکیج افزایش فالوور تضمینی برای اینستاگرام

دانلودپکیج افزایش فالوور تضمینی برای اینستاگرام

آموزش راه اندازی ماژول GPS با آردوینو

کتاب رستاخیز مردگان به زبان فارسی

دانلودکتاب رستاخیز مردگان به زبان فارسی

رساله کارشناسی ارشد معماری با عنوان طراحی مجموعه مسکونی

دانلودرساله کارشناسی ارشد معماری با عنوان طراحی مجموعه مسکونی

دانلود کتاب حقوق ثبت (اسناد و املاک) - غلامرضا شهری

طرح جابر کلاس ششم ابتدایی پوسیدگی دندان به همراه دفتر کارنما

روبن آردیلا

دانلود کتاب فلسفه علم روانشناسی و نقد آن - ماریو بونژه

دستور پخته البالو پلو

Wednesday, 12 February 2020، 10:30 AM

مواد لازم:برای 4 تا 5 نفر

برنج :4 تا 5 پیمانه/البالو:1 کیلو/شکر:1 کیلو/مرغ:700 تا 800 گرم.

روغن:4 تا 5 قاشق غذاخوری/زعفران:1 قاشق چایخوری/پیاز :2 عدد متوسط.

خلال پسته و بادام:در صورت تمایل برای تزیین.

طرز تهیه:

هسته البالو ها را جدا می کنیم و با شکری که داریم روی هم می ریزیم و می گذاریم روی حرارت 

ملایم تا جوش اید تا بعد از 15 دقیقه قوام اید.

البالو ها را از روی اتش بر می داریم.بعد مرغ را با 1 عدد پیازی که داشتیم می گذاریم تا پخته شود.

اگر مرغ نبود میتوان از گوشت چرخ کرده هم استفاده کرد(ولی باید گوشتها را به صورت کوفته های

ریز درست کرد و در روغن و پیاز داغ سرخ کرد) بعد از پخته شدن مرغ استخوانهایش را جدا می کنیم

و با پیازی که داشتیم کمی تفت می دهیم و با البالو ها مخلوط می کنیم.

قابلمه ای را اب کرده روی حرارت می گذاریم تا جوش اید بعد برنج را اب کش می کنیم و در ابکش

می ریزیم.ته قابلمه را با 2 قاشق روغن و کمی اب روی حرارت می گذاریم تا داغ شود بعد کمی از 

برنج را ته قابلمه می ریزیم بعد مخلوط البالو و مرغ که داشتیم را لابه لایه برنج می ریزیم. این کار را ادامه می دهیم تا برنج تمام شود. 

روی برنج را زعفران اب کرده که داشتیم می ریزیم و در قابلمه را می گذاریم تا برنج دم بکشد.

بعد از دم کشیدن برنج،قابلمه را از روی حرارت برمی داریم و برنج را در دیس می کشیم و روغن را

داغ کرده و روی برنج می ریزیم و خلال بادام و پسته را با کمی از زعفران که کنار گذاشته بودیم

و کمی برنج مخلوط می کنیم و برای تزیین روی برنج می ریزیم و سرو می کنیم.(در صورت نبودن

البالوی تازه می توان از مربای البالو استفاده کرد).

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی